Tag med fagfæller, OurWorld og Folkeskolen til New York og Washington i efterårsferien. Læs udførligt program på folkeskolen.dk

Oplev New York og Washington DC i efterårsferien

Tag en bid af The Big Apple, oplev Amish-folket i Lancaster og magtens hovedstad Washington DC. Besøg skole på Manhatten og oplev de store seværdigheder - fra 16. til 24. oktober.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I New York bor vi centralt, kun få skridt fra Metropolitan Museum of Modern Art. Vi besøger The Cloisters, kendt for sine sengotiske billeder, og the Unicorn Tapestries med historien om enhjørningen. Turen slutter i Central Park.

Næste dag sejler vi ud forbi Liberty Island med Frihedsgudinden. På Ellis Island ser vi udstillingen om indvandringen til USA. Senere besøger vi Ground Zero, inden vi går gennem Chinatown, Little Italy, Soho og Greenwich.

Næste formiddag er vi på skolebesøg, og om eftermiddagen gælder det rundtur i FN-bygningen.

Turen går videre til Amish-folket i Lancaster. Vi går en tur i Amish County, besøger museet og får indblik i historie og levevis. Overnatning i Lancaster.

Næste dag tager vi til Washington DC, hvor vi kører »præsidentruten« og ser Capitol og The White House udefra. Derefter besøger vi Union Station, Lincoln Memorials, War Memorials og Arlington Kirkegården - med John F. Kennedys grav. Vi slutter ved Indianermuseet.

En dag i Washington er helliget individuelle museumsbesøg.

Pris per person:

13.998 kroner i dobbeltværelse. Enkeltværelse: 17.798 kroner.

Tilmelding:

info@ourworld.dk, telefon 97 42 50 40, eller OurWorld, Nupark 49, 7500 Holstebro.