Debat

Mere om dyr i gebyr

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Svar til Anders Bondo Christensen:

Tak for dit (ikke) svar i Folkeskolen nummer 3.

Du svarer, som man nu skal svare, når man er bankbestyrelsesformand og i den rolle skal varetage bankens indtjening og aktionærernes interesser.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Budbringeren - Ekstra Bladet - bliver skudt og spørgsmålet ignoreret.

Nu var det imidlertid ikke et svar i din rolle som bankbestyrelsesformand, jeg efterlyste.

Hvis jeg havde ønsket det svar, havde jeg naturligvis sendt brevet til bestyrelsen for Lån og Spar Bank A/S.

Jeg ønskede et svar på din holdning som formand for DLF.

Altså hvordan det føles at kæmpe hårdt for at sikre medlemmerne noget mere i løn og så samtidig vide, at den bank, der blandt andet slår sig op på at være »vores bank«, og hvor du er formand for bestyrelsen, plukker de samme medlemmer i gebyrbetaling.

Til din bemærkning om at søge kontakt til banken følgende:

Jeg har faktisk været kunde i Lån og Spar Bank i adskillige år (helt tilbage da banken var en sparekasse og hed Låne- og Sparekassen for embeds- og bestillingsmænd).

Efterhånden fandt jeg bankens opkrævning af gebyrer for alting - og især ingenting - for ganske urimelig.

På et tidspunkt oplevede jeg, at et gebyr blev opkrævet med en direkte usand begrundelse, og så skiltes bankens og mine veje.

Af artiklen og den flotte andenplads på listen over de mest gebyropkrævende banker/sparekasser kan jeg se, at intet har ændret sig i de efterfølgende år.