Debat

Hvilken arrogance

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 4. februar kunne man i tv-programmet DR Penge, som omhandlede overenskomstforhandlingerne, høre KL's forhandler Mads Lebech ytre krav om mere fleksibilitet fra lærernes side, fordi »lærere jo skal have at vide 13 måneder forinden, hvilke fag de skal undervise i og i hvilket lokale«.

Denne kommentar finder jeg stærkt provokerende.

Jeg håber derfor, at Anders Bondo Christensen - i løbet af forhandlingerne - konfronterer den fordomsfulde Frederiksberg-borgmester med påstanden og giver ham faktuel og saglig indsigt i folkeskolens virke.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Eventuelt kunne Anders Bondo Christensen tage ham i hånden og bruge et par dage på en hvilken som helst skole i landet, så han selv kan erfare, at vi lærere generelt er blandt de mest omstillingsparate og fleksible arbejdsgrupper her i landet, som sjældent ved, hvad dagen vil bringe af udfordringer og konflikter, når vi møder ind om morgenen.