Karen Jensen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Onsdag den 7. november mistede vi vor kære kollega Karen Jensen. Gennem mere end 25 år prægede hun livet på Ravnshøj Skole.

Karen var et stort menneske med en stærk personlighed. Forældre, elever og kolleger var aldrig i tvivl om, hvad Karen mente. Der var stor respekt om hendes synspunkter, som udsprang i hendes store omsorg for eleverne. Mange gange har vi oplevet Karen kæmpe for et barns trivsel.

Karen var en højt respekteret og elsket tysk- og dansklærer. Nøgleordene var orden, sociale kompetencer og arbejdsindsats.

Karens hjælpsomhed og ærlighed kom fra hjertet. Hun havde en sjælden indfølingsevne. På trods af et svært sygdomsforløb viste hun altid ægte interesse for skolens liv og kollegernes velfærd.

Hun tillod ikke sygdommen at bestemme over sin tilværelse. Hendes livsmod og vilje gjorde, at hun formåede at leve intenst til det sidste. Samvær med familie og venner var en vigtig del af Karens liv.

Vi har mistet en dygtig lærer og dejlig kollega. Hendes minde vil leve videre hos os.

Kollegerne

Ravnshøj Skole