Hanne Oskjær

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med stor sorg, at vi den sidste dag i oktober modtog meddelelsen om, at vores afholdte kollega på Vester Hassing Skole i Vodskov, Hanne Oskjær, var død.

Hanne havde siden 1997 arbejdet på skolen, hvor hun dygtigt og ansvarsfuldt underviste i flere fag, men især musik og dansk havde hendes store interesse.

Hanne var afholdt blandt kolleger og særdeles vellidt blandt børnene og i forældrekredse. Hun deltog i skolens liv, men det var arbejdet med eleverne, som var vigtigst for Hanne. Hun var meget omhyggelig og befandt sig godt blandt børnene.

Siden 1999 har Hanne været ramt af flere sygdomsperioder, men vi har hele tiden troet og håbet på, at hun ville komme over de psykiske lidelser, som i al for høj grad har præget hendes liv de seneste par år.

Ved meddelelsen om Hannes pludselige død stod det med et klart for os, at sådan skulle det ikke være.

Vores tanker går til Hannes mand René og datteren Christina.

Æret være Hanne Oskjærs minde.

Medarbejderne

Vester Hassing Skole