Debat

Lidt for fantasifuld

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg er glad for, at Niels Christian Sauer er glad for, at Socialdemokraterne samarbejder med regeringen om skolepolitikken. Men hans begrundelse i Folkeskolen nummer 41 er lidt for fantasifuld. Regeringen har aldrig haft de hensigter om offentliggørelse af rangordning mellem skoler og elever og en gennemgribende teststyring, som han antyder.

Regeringsgrundlaget er klokkeklart: Testene skal være et værktøj til at sikre faglige fremskridt for den enkelte elev ved at målrette undervisningen til den enkelte elevs særlige evner. Testene skal hverken bruges til offentliggørelse af resultater eller til at rangordne skoler og eleverne.

Det er dette og intet andet, vi har ønsket, og som vi nu får gennemført.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler