Debat

Kun negative budskaber

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har læst artiklen med overskriften »Gulerodspædagogik duer ikke« i Folkeskolen nummer 43.

Det er ærgerligt at læse sådan en artikel om indvandrere og flygtninge.

Der bliver kun fremført negative budskaber.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Det er ærgerligt, at Folkeskolen reklamerer for Dansk Folkeparti. Bladet burde ikke reklamere for partiets kandidater og brede deres tanker ud i samfundet. Det er demokrati at give plads til alle mulige tanker, men hvem er ofrene? Forsvarsløse indvandrere og flygtninge.

Lars Prier mener, at man skal stramme kravene. Jeg synes, den metode har slået bunden ud af den politiske arena.

Vi er trætte af, at indvandrere og flygtninge bliver brugt som valgflæsk.

Mit forslag til Lars Prier er at lade være med at opstille til kommunalvalget. I stedet kunne han søge job hos Udlændingestyrelsen. Her kan han afvise indvandrere og flygtninge, der vil til Danmark.

Nogle gange ærgrer jeg mig over at arbejde med integration. Det føles forgæves, når der er så meget modstand mod det.

Jeg vil gerne se flere positive artikler i Folkeskolen. Jeg er træt af at høre om generaliseringer af indvandrere. Danmark er forpligtet til at overholde internationale konventioner. Tak.

Powered by Labrador CMS