Folkeskolens leder:

X ved folkeskolen

Underrubrik

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kommunalvalg. På tirsdag gælder det. De politikere, vi vælger, når vi sætter krydset, skal gennemføre en reform, som får store konsekvenser ud i alle hjørner af kongeriget. Og i generationer frem.

Regeringen har dikteret skattestop og effektiviseringer, men det er politikerne i de 98 nye kommuner, der skal få hverdagen til at fungere. Det er i kommunerne, der i praksis skal sættes fokus på problemer og udfordringer, og det er lokalpolitikerne, der skal skabe rammerne for realiseringen af folkeskolens formål. For alle elever.

Dit kryds er med til at afgøre, om folkeskolen kan løfte læseniveauet. Om skolen kan sætte ind med reel hjælp til den alt for store gruppe unge, der i dag ikke klarer sig i ungdomsuddannelserne. Om de såkaldt tosprogede bliver integreret eller opgivet. Om folkeskolen formår at stille høje krav til eleverne. Krav, som kan opfyldes inden for de rammer, politikerne bestemmer - når du har stemt. Sæt kryds ved folkeskolen.

-th

Powered by Labrador CMS