Virtuel HTX-oplysning

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 16. november mellem klokken 13.30 og 15.00 får skoleelever og deres lærere mulighed for at spørge elever fra gymnasiet og HTX (højere teknisk eksamen) om forskelle og ligheder mellem deres uddannelser. Det foregår via computer, hvor skoleelever ved at gå ind på www.htx-info.dk kan chatte med elever fra gymnasiet og HTX. Chatten giver mulighed for at stille spørgsmål, også de 'dumme', anonymt.

Hjemmesiden giver også mulighed for at følge den 16-årige Nanna, der lige er startet på HTX i Odense. I hendes dagbog kan man læse om første skoledag, introtur og om, hvordan hun fremstiller en mysli-bar i et laboratorium.

Den 18. januar og den 15. februar er der nye chatmuligheder. De kommer til at handle om henholdsvis videregående uddannelse og eksamen.