Påskeferie i Indien med Folkeskolen

Kulturrejse i Nordindien med hellige byer, fascinerende templer, smukke paladser, Taj Mahal og skolebesøg 2.-10. april

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Denne rejse for Folkeskolens læsere går til Indiens sjæl og til de allerstørste seværdigheder. Endda inden for et relativt afgrænset geografisk område.

I det nordvestlige hjørne af Indien danner byerne Delhi, Jaipur og Agra en historisk og kulturel trekant. En eventyrlig verden af gamle forter, sydende basarer, smukke paladser og intime landsbyer, hvor befolkningen stadig lever som i en anden tidsalder. Dertil kommer hindutemplerne, den venlige, gæstfri befolkning - og ikke at forglemme det berømte Taj Mahal i Agra. Ved den hellige by, Pushkar, nyder vi festmiddagen i ørkenen under åben himmel.

I Jaipur besøger vi en secondary school. Vi bliver vist rundt og får mulighed for at tale med elever og lærere.

Vi bor på gode turistklassehoteller med helpension inkluderet.

Fakta om rejsen

Afrejse mandag den 2. april fra Kastrup (provinstilslutning kan tilkøbes). Hjemkomst tirsdag den 10. april.

Prisen per person i dobbeltværelse er 12.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 1.890 kroner.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS3. Se det udførlige program på www.folkeskolen.dk

Med i prisen

Flyrejse København-New Delhi tur/retur med Finnair, alle lufthavnsskatter, forplejning på flyet, syv nætter på gode turistklassehoteller, helpension, hele udflugtsprogrammet med entreer, dansk rejseleder og indiske lokalguider, bagagehåndtering og informationsmøde ved ankomst.