Påskeferie i Seattle og Vancouver

Oplev to af Nordamerikas smukkeste byer 30. marts - 7. april med Folkeskolen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Denne påskerejse for Folkeskolens læsere kombinerer storbyferie med skolebesøg og flotte naturoplevelser. Turen bringer os til den livlige amerikanske by Seattle med den flotte havnefront med gode fiskerestauranter og butiksliv. Vi kommer også til operahuset, og fra byens vartegn, Space Needle, der er 184 meter høj, skal vi nyde den fantastiske udsigt. Byen har en masse spændende museer - blandt andet Museum of Flight. Her får vi flyvningens historie - lige fra brødrene Wrights spæde forsøg på at komme i luften til Nasas imponerende rumfartsprogram.

Efter tre overnatninger i Seattle drager vi mod nord langs kysten til Vancouver i Canada. Her oplever vi den meget smukke by på nærmeste hold. Med i programmet er Museum of Anthropology og besøg i den 400 hektar store Stanley Park. Senere skal vi til Canada Place, som blev opført til Verdensudstillingen i 1986. Fra Vancouver Lookout får vi endnu et flot syn - denne gang fra 177 meters højde.

Ved tilkøb hjemmefra er det muligt at komme på en spændende hvalsafari ved Vancouver Island.

Turen ledes af en dansk Albatros-rejseleder med indgående kendskab til Nordamerika.

Fakta om rejsen

Afrejse om eftermiddagen fredag 30. marts med direkte flyvning København-Seattle. Hjemkomst lørdag 7. april.

Prisen er 11.990 kroner per person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse er 2.990 kroner. Tilkøbsturen til Vancouver Island med hvalsafari koster 1.390 kroner og skal bestilles senest 30 dage før afrejse.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS3. Se det udførlige program på www.folkeskolen.dk

Med i prisen

Flyrejse København-Seattle tur/retur med SAS, alle skatter og afgifter, forplejning på flyet, dansk rejseleder og engelsktalende lokalguide, indkvartering på gode turistklassehoteller, hele udflugtsprogrammet med entreer ifølge dagsprogrammet, morgenmad dagligt og velkomstmiddag.

folkeskolen@dlf.org