Debat

Naiv

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 4. oktober var formandskandidaterne så kommet til Ringsted på deres præsentationsrunde. Fra Vestsjællands Amtskreds var 46 mødt frem - de fleste nok af pligt (kongresdelegerede og styrelsesmedlemmer). De, der blev væk, gik ikke glip af ret meget!

Jeg spurgte Anni Herfort om, hvorvidt de kommunale udspil og reaktioner på den nye arbejdstidsaftale var, som hun havde forventet det, eller om de havde overrasket hende? Det sidste var tilfældet, svarede hun.

Selv er jeg ikke overrasket; det gik, som jeg havde forventet ud fra mange års erfaringer på skole-, kommune- og kredsniveau.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Andre læserbrevsskribenter tager ordet naiv i deres mund. Det er i mine øren et af de værste skældsord, man kan anvende.

Jeg kender ikke meget til Anders Bondo. I den nuværende valgsituation er det hans store kvalifikation.

Karl Ejler Jeppesen

Midtsjællandskredsen