Lise Nørbak (Ubbesen)

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der blev stille på Hjallerup Skole onsdag morgen den 8. september, da vi fik budskabet om Lises tragiske død. Lise omkom ved en trafikulykke aftenen før.

Lise var lige blevet 50 år i sommerferien, og vi fejrede hendes 25-års-jubilæum på Hjallerup Skole den første dag efter ferien. Det var en festlig dag for Lise og os alle sammen. I talerne til Lise var det gennemgående træk hendes positive og livsglade indstilling. Lise holdt ved den lejlighed en humoristisk og varm tale til kolleger, venner og familie. Vi morede os over hendes indslag, og det er sådan, vi husker hende fra dagligdagen: underholdende, livlig, altfavnende, hjælpsom - og altid var hun elegant og smart.

Som lærer var Lise altid pligtopfyldende, hun var klasselærer med stort K, og der er ingen tvivl om, at de mange elever, der har været 'under Lises vinger', mindes hendes undervisning med glæde og taknemmelighed.

Lises plads er tom. Vi savner hende. Det er umuligt at fatte, at vi aldrig mere skal glæde os over Lises smil og glade latter. Vore tanker og vor medfølelse går til hendes nærmeste.

Æret være Lises minde.

Kollegerne på Hjallerup Skole