Debat

En københavner kom forbi

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Peter Brixtofte har ført sig frem i vores provins. Borgerskabet i Hadsten fik sandelig luft under vingerne, da borgmesterkandidaten fra Farum slap luften ud . . .

Fra Amtsavisen Randers 3. oktober 1997 citerer jeg Peter Brixtoftes injurierende 'tomme tønder'-betragtninger om lærerstanden:

'Skolelærere er søde en ad gangen, men det er altså ikke sjovt at komme ind på et lærerværelse. Lærere er det rene indavl, og de er alle sammen langhårede og skaldede - på en gang.'

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Hvis Venstre ikke her og nu tager afstand fra det fremtrædende medlems gyllespredning, må alle frit tænkende mennesker ved de kommende valg vise Venstre vejen ud af demokratiske forsamlinger i stat og kommune.

Niels Jørgen Borgholm

formand

Randers Lærerforening

Powered by Labrador CMS