Debat

De bagkloges stemme

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvad står DLF egentlig for?

Danmarks Latterligste Forening?

Hvis vi ikke snart skifter kurs og får visioner, som gavner medlemmerne, ender vi nok med at få dette tilnavn.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Det er med 'de bagkloges stemme' i øresneglen, at vi nu med beklagelse må meddele et yderst dårligt resultat af den arbejdstidsaftale, DLF fik forhandlet sig frem til.

Vi arbejder i Hvidovre Kommune, som meget hurtigt meldte ud, at der her kunne spares cirka ti millioner i kraft af denne nye arbejdsaftale.

Konsekvensen for os er nedlæggelse af 33 lærerstillinger og to-tre undervisningstimer yderligere om ugen per lærer.

I Folkeskolen nummer 39 udtaler Anni Herfort: Kommunerne spiller hasard med det kommunale selvstyre. God morgen Anni, velkommen til virkeligheden - du siger, at DLF's ledelse følger udviklingen nøje. Det er ikke helt nok for os, vi har brug for personer, som vil og kan handle.

Der var jo en grund til, at mange af os sagde nej til den nye arbejdstidsaftale, da det ikke var klart, at den kunne give mere kvalitet til skolerne og lærerne i hverdagen. Vi må have nye kræfter i DLF's ledelse, som vil kæmpe for bedre kvalitet i skolen.

Lyt til jeres medlemmer - mange medlemmer sagde nej - et lille flertal sagde ja - men betyder det, at de havde ret!

Henriette Lehné, Tove Dam,

Karin Bech Andersen,

Dan Mildam

Hvidovre

Powered by Labrador CMS