Bibliotekerne på Nettet

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Skolens bibliotek får stadig flere opgaver og har derfor taget navneforandring til skolens pædagogiske servicecenter. På samme måde gennemgår folkebibliotekerne i disse år en voldsom udvikling og forandring.

En af de vigtigste forandringer er naturligvis Internettet med alt, hvad dertil hører af muligheder for spil, leg, chat og sidst, men ikke mindst, informationssøgning. Og Internettet bliver brugt flittigt både på skolen og på folkebiblioteket.

For at gøre det nemmere for lærere og elever at udnytte Nettets mange ressourcer, har Undervisningsministeriet udviklet et elektronisk bibliotek, som hedder Fagenes Infoguide, www.infoguide.dk

Infoguiden har tidligere været omtalt her på siden, så den skal blot nævnes som en fætter til Folkebibliotekernes Netguide.

Powered by Labrador CMS