Windows mediaplayer

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Af naturlige årsager reklamerer vi ikke for software her på siden. Imidlertid er det væsentligt at fremhæve, at Microsoft netop har lanceret en ny udgave af sin mediaplayer. En mediaplayer er et stykke software, som muliggør afspilning og organisering af multimediafiler på din computer eller fra Internettet. Windows mediaplayer udstyrer din computer med multimediaegenskaber, der for bare et par år siden ikke var mulige. Mediaafspilleren giver dig rig mulighed for at benytte utallige radio- og tv-stationer igennem Internetforbindelsen, samtidig med at den fungerer som musik- og filmafspiller - og -optager ditto. I denne nye udgave af Microsofts mediaplayer er der som noget nyt mulighed for at organisere de musiknumre og videoer, du har på din computer.

Download mediaplayeren på www.microsoft.com eller benyt dig af konkurrenten realplayer, der i Internetsammenhæng er mindst lige så effektiv.