Vibeke Westen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

3. september mistede Toreby Skole en god kollega. Vibeke døde efter kort tids sygdom 32 år efter sin uddannelse på Jonstrup, 55 år.

Vibeke var den fødte lærer, fagligt meget dygtig, engageret, pligtopfyldende med orden på sin undervisning. Hun blev naturligt respekteret, fordi hun holdt af og interesserede sig for sine elever.

Som kollega var Vibeke højt værdsat. Hun var aktiv og inspirerende og god til samarbejde; hendes meninger blev der lyttet til, og hun var derfor repræsentant i skolebestyrelsen.

Vibeke var et usædvanligt menneske, nærværende, god til at lytte og god til at spørge ind med ægte og velment interesse. Hun havde et lyst sind, ligetil og munter, men også eftertænksom og god at få en alvorlig snak med.

Vibeke var afholdt og respekteret af kolleger, elever og forældre. Vi er mange lærere, som har gode og glade minder om Vibeke. Toreby Skole har mistet en lærer, som det er meget svært at erstatte. Æret være Vibeke Westens minde

Kollegerne på Toreby Skole