Star Office 6.0

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

er klar i en dansk version sidst i denne måned. Star Office er en 'kontorpakke' fra SUN Microsystems i samme vægtklasse som Microsoft Office, men til en anden pris.

Skoler kan få en gratis site license og tilladelse til, at lærere og elever må få en kopi med hjem. Skolen skal blot købe et mediekit og en User's Guide til 725 kroner.

Det er et tilbud, det er svært at sige nej til - hvis man har indset, at det ikke er skolernes opgave at lære eleverne Word, Excel og PowerPoint, men derimod blandt andet brug af tekstbehandling, regneark og programmer til fremstilling af præsentationer sådan i al almindelighed.

Star Office indeholder også programmer til tegning, fotoredigering, web-publicering og database - hvilket jo også er elementer i edb-integration.

Yderligere på: http://dk.sun.com/produkter/software/staroffice/index.html

Denne uges NETopNU er skrevet