Anne-Marie Kristensen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Anne-Marie Kristensen, Nørrevangskolen i Silkeborg, døde torsdag den 29. august efter længere tids sygdom. Anne-Marie var et menneske med et godt, favnende overblik. Anne-Maries åbne og glade imødekommenhed vil blive husket. Hendes smil og positive væsen gjorde en forskel. Anne-Marie havde en evne til at være nærværende og intenst til stede. Med sin stærke vilje og optimisme formåede hun at jage pessimisme og triste tanker på flugt.

Anne-Marie havde altid overskud til at give verden et opmuntrende smil - også i de seneste to år, hvor hun kæmpede med sygdom. Anne-Marie havde glædet sig til mange år, hvor hun og hendes mand Henning kunne bruge endnu mere tid på fælles oplevelser og familien.

Vi vil mindes Anne-Marie som en god kollega, der med imponerende viljestyrke til det sidste vidste at fastholde det positive. Vi vil mindes Anne-Marie som et menneske, der aldrig tabte engagementet i andres velbefindende.

Vore tanker går til Henning og familien.

Æret være Anne-Maries minde.

Ansatte på Nørrevangskolen

Silkeborg