Debat

Politikken skal tydeliggøres

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Anders Bondo: I Folkeskolen nummer 25 spørger du mig - som svar på mit indlæg om blandt andet at være imod altid - om jeg synes forskelligt i forbindelse med nationale test, elevplaner og skoleledernes arbejde. Til dine spørgsmål er svaret naturligvis ja, det ville da være godt, hvis det var sådan.

Jeg har ikke hverken bevidst eller ubevidst overset forsøgene på indflydelse, og jeg kan tilføje, at jeg er af den opfattelse, at vores indflydelse på disse områder desværre er minimal, hvilket kan være, fordi vi som fagforening ofte af omverden opfattes som værende imod nye tiltag og ideer.

Jeg har heller ikke overset, at vi som fagforening ikke gør synderligt meget for at fortælle, at vi faktisk er glade for og stolte over vores job, hvilket måske er med til at forklare det alt for lave antal ansøgere til lærerseminarierne.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Om JydskeVestkystens leder blot er skrevet af »en eller anden forkølet lederskribent« (citat fra dit indlæg), der bevidst har valgt ikke at se hele det arbejde, der kommer via DLF, ved jeg ikke, men jeg synes, det bør give stof til eftertanke, når du som formand i en avis opfattes som værende imod alt nyt. Jeg er klar over, at det er medierne, der i høj grad sætter dagsordenen og bestemmer, hvad der kommer frem. Derfor har vi - specielt du som formand - en stor opgave i at tydeliggøre vores politik og positive intentioner.

Når forandringens vinde blæser, sætter nogle læhegn op, mens andre bygger vindmøller. (Mao Tse-tung)

Powered by Labrador CMS