Gæt, send ind og vind

Find den rigtige løsning og vind fine præmier

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Løs krydsordsopgaven, find den rigtige stjerneløsning og send kuponen ind, så er du med i lodtrækningen om sommerens flotte præmier. Sidste frist er onsdag den 1. august.

Musik mellem bøgetræer. Vind to partout-billetter til Danmarks Smukkeste Festival til en værdi af 800 kroner stykket.

Anden weekend i august - og torsdag-fredag inden - er der for 21. gang musikfestival i Skanderborg. Læs mere på www.smukfest.dk

'Introduktion til pædagogik',hedder en ny bog om opdragelse, dannelse og socialisering. Den er på 445 sider, koster 348 kroner og er redigeret af Finn Held og Flemming Olsen. Fra forlaget Frydenlund udloddes tre eksemplarer. Læs mere på www.forlagene.dk/frydenlund

'Mustafs Kiosk og andre rim for børn', hedder Jakob Strids billedbog fra 1999. I al sin stride plathed er den blevet en nyklassiker. Bogen koster 198 kroner og er på 40 store, farverige sider. Den er fra forlaget Politisk Revy.

'Dimitri 9 mm' er en helt ny billedbog fra Jakob Strid. I modsætning til hans tegneserie er bogen poetisk, blid og smuk. Hos boghandleren koster den 169 kroner. Det er Politisk Revy, der udgiver.

'Farer på skolevejen'. En smuk børnebog af Jens Smærup Sørensen. Den er på 72 sider og koster 168 kroner. 'Har kvaliteter til at blive en klassiker', skrev Politiken i sin anmeldelse.

På www.folkeskolen.dk kan du finde en elektronisk krydsordsopgave. Vind et weekendophold for to.

Hvis du deltager i alle årets krydsordskonkurrencer på www.folkeskolen.dk, er du med i lodtrækningen om en flot ekstragevinst.