Safari i Sydafrika med Folkeskolen

Big Five-safari i Kruger-området og store naturoplevelser på Panorama-ruten 16.-25. oktober med Folkeskolen og Albatros Travel

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Denne eksklusive rejse, der kun udbydes til Folkeskolens læsere, byder på enestående safarioplevelser i et af Sydafrikas smukkeste områder. I det private Edeni Game Reserve i Limpopo-provinsen venter store klassiske safarioplevelser. På turen kan man med god sandsynlighed opleve The Big Five: elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn. Derudover er der gode chancer for at se gepard, giraf, flodhest og mange antilopearter. Og så er der mere end 350 fuglearter i området.

På samme tur bydes på enestående naturoplevelser på Panorama-ruten og en dagtur til den verdensberømte Kruger National Park.

»Hele verden i ét land« er blot ét af mange mundheld, der benyttes om Sydafrika. Meget få lande har et så varieret og betagende udbud af seværdigheder. Variationen i dyreliv, landskaber, klimaet, kulturen og de mange forskellige folkeslag er uden sidestykke.

Rejsen er tilrettelagt for alle, som sætter pris på komfort og ikke ønsker at rejse rundt hele ferien. Vi benytter den eksklusive og smukt beliggende Edeni Bush Camp i Edeni Game Reserve ved Kruger som udgangspunkt for safari og udflugter. Vi flyver med Air France til Johannesburg.

Læs dag til dag-programmet på www.folkeskolen.dk

Fakta om rejsen

Mandag 16. oktober mødes gruppen i Kastrup Lufthavn. Her lander vi igen onsdag 25. oktober. Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000.

Prisen per person i dobbeltværelse er 14.490 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 2.190 kroner.

Prisen inkluderer: Fly København-Johannesburg tur/retur, dansk rejseleder, lokale guider og rangers, camp-overnatninger, alle safarikørsler, gamewalks og udflugter jævnfør programmet. Plus alle måltider bortset fra tre frokoster.