Krydstogt fra New Orleans med Folkeskolen

Luksuskrydstogt fra New Orleans til Mexico, Guatemala og den tidligere britiske kronkoloni Belize 13.-23. oktober med Folkeskolen og Albatros Travel

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Nyd efterårsferien under fjerne og varme himmelstrøg.

Programmet for Folkeskolens læsere er skræddersyet med en udflugtspakke, som inkluderer faglige besøg på to skoler.

Vi flyver til jazzbyen New Orleans i staten Louisiana, hvor vi har to overnatninger.

Byen blev sidste år ramt af en voldsom orkan, som førte massive ødelæggelser med sig og lagde dele af forstæderne i ruiner. I dag har New Orleans rejst sig, og livet i centrum er vendt tilbage til det normale. Der bliver tid til at indsnuse byens vidunderlige stemning. Vi tager på sightseeing og oplever musikken og livet i byen.

Vi stikker til søs på det dejlige krydstogtskib »Norwegian Sun«. Første landgang bliver i Mexico. Herefter sejler vi til Guatemala, hvor der er rig mulighed for at opleve rester af maya-kulturen. I Belize, den tidligere britiske kronkoloni, kan man opleve jungle og mangrove helt tæt på. Sidste stop i Caribien er den skønne mexicanske badeø Cozumel.

Se dag til dag-programmet på www.folkeskolen.dk

Fakta om rejsen

Folkeskolens gruppe mødes fredag 13. oktober i Kastrup Lufthavn. Hjemkomst mandag 23. oktober. Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Prisen per person er 13.990 kroner i dobbeltværelse/indvendig dobbeltkahyt, kategori I. Tillæg for udvendig kahyt, kategori F med vindue, er 990 kroner og for udvendig kahyt, kategori BB med balkon, 1.990 kroner. Tillæg for indvendig enekahyt/eneværelse er 3.990 kroner.

Med i prisen er: Fly København-New Orleans tur/retur med SAS og United Airlines, to overnatninger i New Orleans, syv overnatninger på krydstogtskibet, helpension på krydstogtskibet, dansk rejseleder, al transport samt udflugter - se programmet.