Debat

Nej tak

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I forbindelse med de forestående overenskomstforhandlinger har der været en del uoverensstemmelser i foreningen om, hvorvidt man i opstillingen af krav skulle medtage et om afskaffelse af decentral løn. Et af hovedargumenterne for, at DLF ikke skal fremsætte et sådant krav, skulle angiveligt være, at vi dermed ville isolere os i forhold til organisationer, vi er i forhandlingsfællesskab med.

Det er derfor interessant, at et enstemmigt FTF-delegeretmøde (Funktionærernes og Tjenestemændenes Fællesråd) i Roskilde Amt anbefaler, at der ved overenskomstforhandlingerne på det offentlige område i 1997 indgås aftale om at afskaffe den decentrale løn, og at lønsummen herfra overføres til de specielle forhandlinger. Det kan oplyses, at 12 forskellige organisationer, repræsenterende 12.280 medlemmer, var til stede på delegeretmødet.

Måske er kampen mod den decentrale løn ikke så udsigtsløs endda!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Poul Erik Madsen

kredsformand

Kreds 44, Køge-Vallø

Powered by Labrador CMS