Debat

Mere og mere rasende

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har i 30 år været medlem af Danmarks Lærerforening og som sådan modtaget Folkeskolen hver uge.

I al den tid har jeg aldrig skrevet et læserindlæg, da jeg normalt ikke gider den slags. Men - i de sidste par år er jeg blevet mere og mere rasende over DLF's arrogance og bedreviden omkring den strøm af læserbreve, der omhandler samordningsfradrag og pension. Jeg kan ikke forstå, at I ikke forlængst har gjort noget ved sagen. Den vedvarende debat, der har været og stadig er, må da kunne få selv jer til at indse, at medlemmerne ønsker, at I handler.

Nu læser jeg så om den svenske sag, og jeg skal hermed kraftigt, særdeles kraftigt, opfordre jer til at prøve en lignende sag. Selv om det ikke skulle føre til et positivt resultat, så er der da sket noget.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg er sikker på, at medlemmerne vil synes, at pengene alligevel er givet godt ud og for eksempel givet bedre ud end løn til Martin Rømer og så videre.

Grethe Brandt

Kreds 20, Gladsaxe

Powered by Labrador CMS