Nyt job

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Da Christian Wang blev interviewet i Folkeskolen nummer 21, var han chef for 'DR Undervisning'. Nu har han skiftet job til Undervisningsministeriet, hvor han er blevet pædagogisk konsulent i ITMF-sekretariatet, der skal forvalte de 340 millioner kroner til IT i folkeskolen.

Han er uddannet som lærer i 1975 fra Jelling Seminarium. Underviste ti år i folkeskolen, heraf to år i Qaqortoq (tidligere Julianehåb) på Grønland. Var herefter ansat deltids på Lærerhøjskolen i Odense og på et pædagogisk mediecenter, før han sammen med kolleger i 1997 stiftede Mikro Værkstedet, der sælger og udvikler IT-udstyr og software til skoler og uddannelser.

Han har været direktør i SkoleMedi@ fra stiftelsen til og med januar 2000 og er ophavsmand og projektansvarlig for SkoleMedi@'s del af Undervisningsministeriets 'Banebryder'-projekt og for 'Det Digitale SkoleBibliotek'.

I februar i år blev han afdelingschef i Danmarks Radio, men forlod altså jobbet igen efter fire måneder for at skifte til Undervisningsministeriet.