Debat

Pension er en parodi

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Faglig klub på Gamle Hjortespring Skole, Herlev, udtaler:

Vi vil udtrykke vores dybe utilfredshed med Anni Herforts håndtering af overenskomstforhandlingerne: Den 'fulde og endelige' afregning for 93-lærerne er en uartighed. De overenskomstansattes pension er stadig en parodi i forhold til tjenestemændenes, kongressens opsigelse af arbejdstidsaftalen er sporløst forsvundet, og for at fuldende fadæsen opfordres vi til at holde faglige møder for at skælde kommunerne ud!

Det er ikke kommunerne, vi føler os svigtet af.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Vi føler os svigtet af embedsmændene i DLF, som åbenbart ikke kender dagligdagen for lærerne. Vi føler os svigtet af Poul Winckler, som hellere vil have forlig end retfærdighed. Vi føler os svigtet af vores lokale hovedstyrelsesmedlem Jon Kowalzcyk, som allerede har glemt, hvor han kommer fra, og vi føler os svigtet af DLF's formand, som ikke forstår, hvem det er, der betaler hendes løn.

For faglig klub på Gamle Hjortespring Skole:

Henrik Ole Nielsen

Herlev