Debat

Kongresbeslutning ude af kraft

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Som svar på min konstatering af, at Anni Herfort Andersen har brudt kongresbeslutningen om opsigelse af arbejdstidsaftalen, benægter formanden i sidste nummer af Folkeskolen, at det har fundet sted. Hendes begrundelse for denne påstand må man gætte sig til, da hun ikke forklarer sig med et eneste ord. Monstro hun mener, at arbejdstidsaftalen jo rent faktisk blev opsagt i efteråret, og dermed blev kongressens beslutning effektueret? På denne baggrund vil jeg gerne moderere min konstatering. Formanden har ikke brudt kongresbeslutningen, i den forstand at hun ikke har udført den. Hun har bare egenhændigt sat den ud af kraft bagefter.

Niels Christian Sauer

medlem af DLF's hovedstyrelse

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS