Debat

E-mail til hovedstyrelsen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I disse dage og uger strømmer det ind med henvendelser vedrørende overenskomst og kongres til DLF's hovedstyrelse fra de faglige klubber ude på skolerne. Afsenderne kan imidlertid langtfra være sikre på, at hovedstyrelsesmedlemmerne rent faktisk læser disse henvendelser. I medfør af en beslutning (som nu vil blive taget op med henblik på ændring) truffet af en foregående hovedstyrelse forholder det sig sådan, at såfremt det vurderes, at en sådan henvendelse ikke rummer spørgsmål, der kræver hovedstyrelsens direkte svar, så sættes henvendelsen ind i et ringbind, som hovedstyrelsens medlemmer så kan orientere sig i efter behov. I enkelte tilfælde kvitteres der for modtagelsen i form af et standardsvar på embedsmandsniveau. Hvis afsenderen vil være sikker på, at henvendelsen rent faktisk læses af alle medlemmer af hovedstyrelsen, er det derfor ikke nogen god idé at sende den per brev. Man skal i stedet sende den elektronisk til dlf@dlf.orgmed anmodning om, at den straks videresendes til hele hovedstyrelsen. Alternativt kan man sende den til de enkelte medlemmer af hovedstyrelsen - mail-adresserne står forrest i lærerkalenderen.

Niels Christian Sauer

medlem af DLF's hovedstyrelse

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS