Debat

Pinligt at være medlem

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I anledning af 125-års jubilæet var medlemmer med familie inviteret til Skarrildhus den 8. maj. Aldrig har jeg set så pinligt et arrangement. Selv om Voldborg havde meldt regn flere dage i forvejen, var scenen ikke overdækket. Der blev dog i hast fundet et par presenninger frem og bundet op. Så var der buffet. Små 2.000 gæster måtte stå og mase i et lille telt for at få mad. To-tre damer serverede maden på tallerkener. Der var ventetid på mindst en time for overhovedet at komme til. Allerede inden ti procent havde fået maden, var rødvinen sluppet op. Så skulle vi høre 'dronningen's lykønskningstale til medlemmerne. Underholdning under lavmålet. En kvinde skulle lave en parodi på Margrethe. Heldigvis begyndte musikken. Pludselig fik vi at vide, at på grund af regnen kunne der ikke optrædes mere på scenen. Søren Pilmarks og Poul Dissings underholdning måtte desværre aflyses. Nu har man ved den ene festival efter den anden vadet i mudder til knæene, og alligevel kunne det gennemføres. Men ikke her i DLF's regi. Flere af kollegerne ville gerne ind i Skarrildhus for eventuelt at købe en kop kaffe. Der var lukket af for os, huset var lejet ud til anden side. Jeg synes, at de ansvarlige arrangører snarest bør komme med en særdeles god forklaring på skandalen. Der var tilmelding på forhånd, så man vidste, hvor mange der kom. Der var kolleger, der havde kørt over 100 kilometer i bus for at overvære vor fagforenings jubilæumsfest. Den dag var det pinligt at være medlem. Findes der ingen professionelle folk i foreningen, eller måtte det bare ikke koste noget?

Torben Vestergård

tillidsrepræsentant

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Grønbjerg Skole, Spjald