Debat

Skolens Mørkemænd

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Chresten Sloth Christensen fra Skagen indlæser i mit læserbrev (Folkeskolen nummer 12), at jeg hører til dem, som mener, at skolen ikke måændres, eller at den var bedre i gamle dage. Det hverken mener eller skrev jeg, men jeg har den opfattelse, at visse områder for eksempel læsefærdigheden skal styrkes.

Sloth Christensen, læs mit indlæg en gang til. Jeg skriver, at Det musiske Udvalgs pjece er begavet og interessant og en debat værd. Den efterlyste jeg og advarede mod netop det, som Sloth Christensen gør.

Selv om jeg ikke er enig i andres (her udvalgets) synspunkter, kan jeg godt bringes til at tænke mig om en ekstra gang eller måske ligefrem til at lære noget. Uenighed er nu engang ikke det samme som afvisning

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Henry Iversen

Taastrup