Debat

Samarbejdet i DLF

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Da lærerne i 1993 blev overført til ren kommunal ansættelse og dermed til KTO-fællesskabet (Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansatte), begik vi efter vores mening en stor fejl ved ikke at overføre samtlige medlemmer til KTO også Fraktion 4, altså pensionisterne.

Den lukkede gruppe aftjenestemænd blev overført, så rent logisk burde ogsåpensionisterne høre hjemmei det forhandlingsfælles-skab.

Det vil efter vores opfattelse være den eneste rigtige løsning af det problem, der opstår, når andre forhandlere end vore egne skal forhandle vores pension.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Vi vil ved den løsning opnå at kunne bruge vore fulde medlemsrettigheder uden at møde bebrejdelser for at optræde illoyalt.

Så i stedet for at drøfte fratagelse af stemmeretten for Fraktion 4 som reaktion på den netop overståede urafstemning, opfordrer vi til, at vi samles om dette forslag for på den måde at styrke sammenholdet.

Else Holm-Johansen

Kr. Fløj-Jensen

medlemmer af DLF's hovedstyrelse