Debat

Svar mangler

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Efter DLFs økonomichefs oplysning om fonde i Folkeskolen nummer 10 mangler der stadig svar på mine to læserbrevsspørgsmål til det i nummer 3 offentliggjorte års­regnskab for 2002, hvorfor jeg tillader mig at rykke for snarligt svar.

Spørgsmål et var: I status er ho­vedstyrelseslejlighedernes vær­di udeladt. Hvorfor?

I årsregnskaberne 1999, 2000 og 2001 er »HST-lejligheder« med i status med samme beløbsangivelse hvert år, men i 2002 savner jeg lejlighedernes værdi i regnskabet, når nu DLF ejer dem stadigvæk ifølge min kilde.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Spørgsmål to var: I udgifter (driftsregnskabet) mangler der vist et minus foran skattebeløbet, for at »resultat før henlæggelser« stemmer. Eller også er »Årets resultat« 375.000 kroner mindre end angivet.

Efter min mening må der mangle et minus i det optrykte regnskab. Har jeg ret?

Svar

Hovedstyrelseslejlighederne er ejet af Særlig Fond, og deres værdi indgår derfor i status for Særlig Fond. Hovedstyrelseslejlighederne havde en offentlig kontantvurdering på 4.650.000 kroner i 2001 og 5.300.000 kroner i 2002.

Nej, der mangler ikke et minus foran skatten. Skatten er en udgift, og ligesom ved alle øvrige udgiftsposter i udgiftskolonnen er der ikke noget fortegn foran denne udgiftspost.

Oskar Trieb, økonomichef, DLF

Powered by Labrador CMS