Debat

Medbring selv madpakken

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi over 13.000 pensionister i DLF må gennemgående savne oplysninger om vore forhold i Folkeskolen. Således er for eksempel orienteringen om pensionistkurser, Folkeskolen nummer 10, noget misvisende. De tidligere hovedstyrelsesmedlemmer var med i planer om to gratis kurser a halvanden dag og to delvist brugerbetalte kurser a to en halv dag, i alt altså otte dage med delvis brugerbetaling for de fem dage, mens Lone Mygind Møller fik fastholdt tre gratis kurser a to en halv dag. Om det var »noget så godt«, der blev »skudt ned«, er da et spørgsmål.

Korte b-kurser på halvanden dag kan ikke være særlig attraktive at rejse måske langt efter for ældre mennesker. Men for hovedstyrelsen var det angiveligt »i foreningens anstrengte budget« vigtigt at holde udgiften »på omkring en million kroner«, selv om netop pensionistkurserne hidtil har været DLFs væsentligste udgift til fraktion 4. De så ofte nævnte sociale og kulturelle aktiviteter er jo overladt helt og aldeles til de enkelte kredse.

Som bekendt indbetaler pensionisterne tæt på otte millioner kroner årligt til DLF. Skal vi eventuelt i fremtiden selv have mad­pakke med på kurserne?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS