Debat

Lad os få et børneministerium

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Kære David. Tak for tilliden. 10.000 hilsner. Din Bubber«. Denne besked og en lille tegning modtog min søn i et brev i 1993. Forinden havde han i Ekstra Bladet foreslået Bubber som børneminister. Den daværende regering havde netop øget antallet af ministerier med 20 procent, men intet børneministerium. Atter en understregning af, hvad der virkelig er vigtigt i vores samfund.

Retfærdigvis skal siges, at der allerede godt en måned efter min søns læserbrev blev taget initiativ til oprettelse af det børneråd, som trådte i funktion i 1994. Men stadig har vi ikke en børneminister, som kan tale om og tjene børns ret og tarv i en større sammenhængende helhed.

At KL og formanden for KL, Bjørn Dahl, nu elleve år efter også er kommet frem til, hvad han selv omtaler som »almindelig menneskelig logik«, er jo bare herligt. Lad os nu få det børneministerium.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS