Debat

Bring flere fortællinger

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg vil hermed opfordre redaktionen til at freelanceansætte modtageren af den pædagogiske doktorgrad, lektor Mads Hermansen. Doktorens eksempel i Folkeskolen nummer 10 om Brian og Solvej lå på et meget højt humoristisk niveau. Giv Hermansen en fast spalte i vores fagblad, eventuelt med titlen: 'Humørpiller fra en pædagogisk forsker'.

Jeg anvendte Brian og Solvej-eksemplet som et underholdende indslag ved et middagsselskab i weekenden, og samtlige gæster morede sig kongeligt over den nyslåede doktors veludviklede humoristiske sans. En af middagsgæsterne foreslog ligefrem, at man skulle opfordre Hermansen til at udarbejde et udkast til en sitcom, som netop kunne udspille sig i et skolemiljø.

Jeg er ganske vist ikke sikker på, at Brian og Solvej-eksemplet havde til hensigt at more, men det nænnede jeg ikke at fortælle middagsselskabet.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg holdt det for mig selv, men der er nu ikke noget så befriende som folk, der ganske åbenlyst hælder vand ud af ørerne - uden selv at være klar over det.

Jens Ole Hansen

Silkeborg