Debat

Brian og Solvej

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mads Hermansen demonstrerede for et par år siden sit fantastiske overblik, da han karakteriserede en væsentlig del af folkeskolens lærere som værende uduelige og modne til afsked. Mads Hermansen forfægtede da et højere mål, som de nævnte lærere, ifølge samme Hermansen, ikke kunne opfylde.

Nu brillerer Hermansen, som sandelig netop har modtaget den pædagogiske doktorgrad, igen i Folkeskolen med originaliteter. Det handler om Brian, der har slået Solvej, så hun græder.

Lærerens indsats, som vi må formode er typisk set med Mads Hermansens øjne, består i at fortælle Brian, at han har været dum, læreren gør ham til taber, så han ikke kan være 'medproducent af morgendagens kultur i klassen'. Hermansen er en stor og original tænker - jeg kunne ikke drømme om at kalde ham dum.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Mogens Clausen

Øst-Djurs Kredsen