Kirsten Helledi

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kirsten er her ikke mere.

Mandag den 21. februar sov Kirsten ind efter knap to års kamp mod en alvorlig sygdom, 49 år. Kirsten nåede at være børnehaveklasseleder ved Hjallerup Skole i 23 år, hun var særdeles professionel, hendes arbejde var præget af en stor kærlighed til børnene, og hverken børn eller forældre var nogensinde i tvivl om, hvad hun stod for.

Kirsten havde et lyst sind og elskede fest og farver, hvilket kom til udtryk i hendes store interesse for squaredance. Hun var en ivrig sportspige, og der går endnu frasagn om hendes kampånd på skolens vandpolohold. Kirsten var altid meget selvstændig og klarede at passe hus og have ved siden af sit arbejde. Ydermere havde hun overskud til at hjælpe andre og var samtidig en enestående mor for Lasse. Lige til det sidste viste Kirsten styrke, og hun bevarede både sin indre og ydre værdighed. I præstens tale blev lyset brugt som et symbol på Kirstens ukuelige optimisme, og det er netop sådan, vi alle vil huske hende.

Vores dybeste medfølelse går til Kirstens nærmeste, især til Lasse, der inden for det sidste år har haft den store sorg at miste begge sine forældre.

Æret være Kirstens minde.

Else Pedersen

for kollegerne ved Hjallerup Skole