Rigmor Denning

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Onsdag den 16. december blev flaget hejst på halv på Sønder Bjert Centralskole, da vi om morgenen, kort før juleferien, modtog den triste og sorgfulde meddelelse om, at vores kære kollega Rigmor Denning var død kun 54 år. Vi vidste alle, at Rigmor ville tabe kampen mod den pludselige og frygtelige sygdom, der havde ramt hende. At det gik så hurtigt, var på én gang både barmhjertigt og ubærligt. Personale og elever samledes i skolegården denne morgen, hvor den første hvide julesne faldt, for at mindes Rigmor. Det blev i sorgen en smuk morgen for os alle.

Både elever og kolleger kendte Rigmor som den ansvarsfulde og hjælpsomme kollega og lærer. Rigmor brændte for »sine børn« og sine fag. Skolen har nydt stor gavn af udstillinger arrangeret af Rigmor, hvor børnenes arbejder fra billedkunst og håndarbejde ofte var udstillet. Rigmors elever vil mindes de mange ferieafslutninger hjemme i hendes have og i hjemmet, hvor man altid var velkommen.

Vores varmeste tanker går til Jacob, Aske og Mads, der har mistet deres kære mor, og til Ken, der har mistet sin elskede hustru.

Helle Kristensen. For personalet på Sønder Bjert Centralskole