Debat

Pensionister, stem på Kamma

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Nu skal der vælges delegerede til DLF's Kongres 2006-2008.

Vi i Frederiksberg Pensionistklub anbefaler på det varmeste at stemme på Kamma Madsen.

Kamma har som kongresdelegeret i tidsrummet 2002-2006 arbejdet engageret og konstruktivt med mange forskellige emner. Her skal nævnes tjenestemandspensionens regulering og det vedtægtsbestemte årsmøde.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Kamma har også medvirket aktivt ved evalueringen af kurser i håb og forventning om, at deltagerevalueringen vil få en afsmittende effekt på oprettelsen af fremtidige kurser.

Kamma har sine meningers mod og yder dertil en stor arbejdsindsats i både delegeretkredsen og pensionistkredsen på Frederiksberg.

Hendes indsats i arbejdet er altid saglig og med en velunderbygget argumentation. Nu er foreningsarbejde heller ikke noget nyt for Kamma. Hun har været formand for kredsen og Fælleslærerrådet i mange år samt fra 2005 medlem af hovedbestyrelsen for Statspensionisternes Centralforening.

Derfor - vil man have energi, saglighed, kompetence og et tilbundsgående kendskab til DLF - så stem på Kamma Madsen.