Debat

Kompetent for fraktion 4

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi opfordrer foreningens pensionistmedlemmer til at stemme på Per Thornberg, da vi mener, det er vigtigt for os pensionister at have en erfaren og kompetent repræsentant siddende i DLF's kongres.

Per Thornberg har via sit mangeårige virke i DLF stor indsigt i og viden om det fagpolitiske arbejde - ikke mindst i vore forhold som pensionister.

Per Thornberg er tidligere kredsformand i Kolding Lærerkreds, mangeårigt medlem af DLF's hovedstyrelse og nu pensionistrepræsentant fra Vejle Amt ved DLF's årsmøde for fraktion 4.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Per Thornberg er blevet opfordret til at lade sig opstille til valget som kongresdelegeret af pensionistrepræsentanter tilknyttet pensionistudvalgene i kreds 111 (Kolding, Lunderskov og Vamdrup), 112 (Fredericia), 113 (Vejle, Børkop, Egtved, Give og Jelling), 114 (Horsens), 116, (Juelsminde, Hedensted, Tørring-Uldum og Nr. Snede) og 117 (Gedved og Brædstrup) i Vejle Amt.

Det er muligt på hjemmesiden www.dlf117.dk at se Per Thornbergs valgprogram.

Powered by Labrador CMS