X for samarbejde og resultater

- og så skal vi have samling på tropperne!

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg er 49 år, arbejder som skoleinspektør i Ulfborg-Vemb Kommune på Vemb Skole og er medlem af kredsens (123) forhandlingsudvalg. Jeg er bosat i Holstebro.

Jeg lader helst andre beskrive mine stærke sider, så tillad mig at præsentere mig med en andens ord: 'Scenevant i forhandlingssammenhænge, er meget målrettet, men absolut også resultatsøgende. Han er villig til at indgå et kompromis, men aldrig på bekostning af fundamentale interesser eller principper'.

I perioden 1986 til 1996 var jeg 'fuldtids' politiker som formand for Grønlands Lærerforening og de sidste fire år også som formand for den forhandlingsberettigede centralorganisation for tjenestemænd og overenskomstansatte i Grønland.

I samme periode var jeg delegeret i Danmarks Lærerforenings kongres og oparbejdede i de ti år et betydeligt netværk af gode kontakter og samarbejdsrelationer både internt og eksternt i foreningssammenhæng.

Alt sammen erfaringer, jeg vil bruge som kongresdelegeret og blandt andet arbejde for:

- at lærere og ledere i folkeskolen organisatorisk er samlet i Danmarks Lærerforening

- at styrke samarbejdet mellem det lokale skoleledernetværk og de lokale kredse (DLF)

- at sikre fremtidens folkeskole ved at arbejde for et dagligt tæt parløb mellem lærere og ledelse

- at arbejde for forbedringer af ledernes løn- og ansættelsesvilkår

- at repræsentere skoleledernes synspunkter på kongressen.

Når du sætter dit kryds ved mig, er du sikker på at få en engageret repræsentant i kongressen, der vil tale din sag, samarbejde og se resultater!

Mogens Opstrup

skoleinspektør, Vemb Skole