Vi vil ikke glemmes

Lønsummen skal fordeles retfærdigt

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Pensionisterne i Fraktion 4 bør kende min baggrund, inden de sætter deres krydser på stemmesedlen. Derfor vil jeg kort fortælle, hvorfor jeg stiller op.

Baggrund: Dimitteret fra Haslev Seminarium 1956, ansat samme år i Roskilde Kommune. Skolens kontaktmedlem til den lokale Kreds 4C (senere Kreds 41) fra 1961 til 1967. Har de følgende år deltaget aktivt i Kreds 41 som bestyrelsesmedlem, kasserer og kredsens kongresdelegerede. Da Roskilde Amtskreds blev oprettet, blev jeg valgt til styrelsesmedlem og kasserer i denne. Var de sidste år inden sammenlægningen af Kreds 41 og Roskilde Kommunelærerforening næstformand i denne. Siden 1975 har jeg været i pensionistudvalget, hvor jeg har deltaget i tilrettelægningen af kredsens arrangementer, de seneste mange år i samarbejde med Kreds 42. Siden min pensionering i 1996 har jeg været førstesuppleant for Peter Bruun, som de fleste kender som en flittig læserbrevsskribent i Folkeskolen.

I kongressen vil jeg arbejde for, at pensionisterne ikke bliver glemt. Overenskomsternes lønstigningssum skal retfærdigt fordeles.

Mogens Vindegaard

Roskilde, Kreds 41