Debat

Vi tæller med

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der blev pensionistvalg til kongressen, men de nyvalgte kongresmedlemmer starter ikke på bar bund.

Hovedstyrelsen er bundet af beslutningen fra Kongres 97 om, at regulering af tjenestemandspensionen skal ske i forhold til den samlede lønudvikling. Gennem et politisk initiativ skal der skabes sikkerhed for, at det sker.

Pensionisterne bevarede desuden stemmeretten til urafstemning om overenskomstresultater. Bliver vi glemt, har vi stadig ret til at stemme nej. Vi kan konstatere, at vi tæller med. Lærerforeningen er lærernes forening - også pensionisternes.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Ved valget her har hver pensionist ti stemmer, og stemmesedlen kan sendes med posten eller afleveres personligt.

Mogens Vindegaard fra Roskilde overtager min plads på opstillingslisten. Han er leder af de lokale pensionistaktiviteter. Jeg kan anbefale, at man giver ham alle sine ti stemmer.

Peter Bruun

Roskilde

Powered by Labrador CMS