Pensionister i Århus Amt

Vi skal tages alvorligt i både DLF og ministerier

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg heder Inge Koldby Jensen og stiller op som kongresdelegeret i Århus Amt.

I 1962 blev jeg dimitteret fra Århus Seminarium. Samme år fik jeg ansættelse ved Århus Skolevæsen, hvor jeg har virket i 35 år.

Samtidig med at undervise i almindelige skolefag har jeg været skolevejleder i en årrække, hvilket har givet mig en stor berøringsflade til erhvervslivet og de forskellige uddannelsesinstitutioner.

Efter et langt, aktivt og engageret lærerliv har jeg meget lyst til at bruge tid og energi på foreningsarbejde. Derfor stiller jeg op som kongresdelegeret i DLF for Fraktion 4.

Jeg er ikke ukendt med foreningsarbejde, idet jeg sidder i et par bestyrelser, som beskæftiger sig med kommunal- og socialpolitik.

Som medlem af kongressen vil jeg naturligvis arbejde for, at lærerpensionisternes krav bliver taget alvorligt - i DLF såvel som i ministerierne.

Husk at bruge stemmesedlen inden den 18. februar.

Inge Koldby Jensen

Risskov