Aktiv og erfaren

Stem på Christian Højgaard, Ringkøbing Amt

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Efter fem perioder som kongresdelegeret for Fraktion 4 må jeg have gjort min borgerpligt. Heldigvis har jeg været i stand til i viceinspektør Christian Højgaard, Herning, at finde en afløser, som med interesse og energi vil kunne varetage pensionisternes interesser, og som vil være i stand til at indgå i et dygtigt samarbejde med Fraktion 4's øvrige kongresdelegerede.

Jeg skal derfor varmt anbefale, at man stemmer på Christian Højgaard som ny kongresdelegeret. Han har en udmærket erfaring i foreningsarbejdet inden for Danmarks Lærerforening, dels som kredsstyrelsesmedlem i nogle år, dels gennem mange år som kritisk revisor i Herningegnens Lærerforening. Han er nu aktiv deltager i kredsens omfattende pensionistarbejde som medlem af pensionistforeningens bestyrelse.

Derfor - stem på Christian Højgaard.

Ove Pedersen

Herning