Debat

Return to sender

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I et indlæg bestemt til Folkeskolen nummer 4 ironiserer jeg blandt andet over, at DLF's næstformand Tom Egholm er overrasket og pikeret over, at en undersøgelse viser, at 86 procent af undervisningen i folkeskolen stadigvæk er klasseundervisning - med afsæt i en artikel i dagbladet Politiken ultimo 1997.

Indlægget fik jeg retur to dage efter, og redaktøren skriver, at han 'anser den debat for overstået i Folkeskolens spalter' (. . .)

Fordi der i nummer 50-52 (et nummer) var to indlæg om emnet, og fordi Tom Egholm svarede! Altså- debatten er startet og afsluttet i ét nummer af Folkeskolen! Sådan!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

I sandhed en helt ny procedure!

For hvor redaktøren før anførte i Folkeskolens debatspalter, når han anså en debat for afsluttet (altid efter mange divergerende indlæg), benytter han nu sit redaktørmandat til at bremse mig!

Bevares - en uskyldig, gennemskuelig og lovlig chikane over for en 'kollega', der er faldet i ugunst!

For engang går han vel kold - ham deroppe ved polarcirklen!

Niels Christian Christensen

Hjørring

Svar:

Politiken skrev om sagen i november, og der var to indlæg og et svar i Folkeskolen i december.

I januar ønsker Niels Christian Christensen at begynde debatten tre numre inde i året.

Det er ikke en ny procedure, det er redigering

redaktøren