Debat

For snævert fokus

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Folkeskolen nummer 49 har Jan Kaare skrevet en artikel om for meget fokus på faglighed, hvori han beskriver 'oppositionens' rolle i forbindelse med regeringens udspil om folkeskolen.

Imidlertid har han åbenbart ikke opdaget, at en del af den reelle opposition til såvel regering som folkeskoleforlig hedder Enhedslisten, så han nævner slet ikke Enhedslisten.

Robert Refby

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Vanløse

Svar

Det er ikke forbigået Folkeskolens opmærksomhed, at Enhedslisten er en del af oppositionen, men vi vælger fra gang til gang, hvilke partier vi ønsker at tage med. I den nævnte artikel faldt valget på Socialistisk Folkeparti, De Radikale og Socialdemokratiet, som er med i folkeskoleforliget.

Redaktionen