Debat

Visioner for DLF

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Til Tina Taarsted og Steen Clausen (Folkeskolen nummer 50-52).

Vi oplevede 'Visionskonferencen' som både spændende og konstruktiv. Det gjorde faktisk de fleste - det var i hvert fald det, der blev udtrykt i evalueringen. Samtidig er vores forsøg på at stimulere til yderligere nytænkning blevet formuleret lidt firkantet af os. Vi mente det bare godt! Det er også korrekt, at vi bad jer om at tage udgangspunkt i jeres egen arbejdssituation for at kunne formulere alternativer til det bestående. Måske havde vi ikke selv forstået, hvordan I forstår, dengang opgaven blev præsenteret for jer? Jeres synspunkter har under alle omstændigheder 'kvalificeret' vores forståelse og det videre arbejde med foreningens udviklingsprojekt.

Foreningen og udviklingsprojektet har brug for jeres idéer og synspunkter. Vi håber, at I forbliver positive - og kritiske.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Far er ikke skuffet. Han er glad!

Per Østergaard, Börje Lindblom og Annette Jørgensen

Dafolo